A bringabike.hu oldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a 'Cookie-kkal kapcsolatos irányelv' értelmében.
Menü

U-Lakatok és Sodronyok

Az U-lakatok a biciklizárak egyik legbiztonságosabb típusát képezik. Persze a biztonság alapvetően a minőségtől függ, de általánosságban elmondható, hogy az U-lakatokat még a láncos lakatoknál is nehezebb elvágni vagy feltörni.  

Az U-lakatok előnye, hogy kis helyen is elférnek, ráadásul a legtöbbjük a biciklire is könnyen rögzíthető. Gyengeségük, hogy – mérettől függően – nagyjából csak 20-40 centimétert tudnak átfogni, vagyis limitáltabb a bicikli kikötésének lehetősége, mint például egy hosszabb láncos lakat esetében.

Mi mégis nagyon szeretjük őket és ajánljuk is: nem csak a zárszerkezetük alaposan kidolgozott és szinte feltörhetetlen, de a kapcsolódó lakat megmunkált fémje is csak rengeteg idő alatt és igen nehezen vágható el.  A hosszúság miatt pedig nem kell aggódni, hiszen egy erősebb, minőségi sodronnyal vagy spirál zárral kiegészítve a bicikli U-lakattal is bárhová egyszerűen és biztonságosan kiköthető. 

Rendezés:

Keresés