A bringabike.hu oldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a 'Cookie-kkal kapcsolatos irányelv' értelmében.
Menü

Láncos és Hajtogatós Kerékpár Zárak

A láncos lakatok a kerékpárzárak egyik legkedveltebb típusát képezik. Miért? Mert könnyű a használatuk és – természetesen minőségtől függően, de – eléggé megbízható védelmet biztosítanak a biciklitolvajok ellen. A láncos változatok esetében érdemes figyelembe venni a láncszemek minőségét, a láncot borító felület anyagösszetételét és kialakítását, továbbá a zár minőségét – ezek a biztonságosság alapfeltételei. A láncos lakatokhoz hasonlóan megbízhatók és biztonságosak lehentek az U-lakatok, amelyek használata és szállítása is egyszerű. 

Az összehajtogatható, vagy hajtogatható zárak kompakt, flexibilis kialakításuk révén lehetővé teszik a könnyű szállítást és tárolást. Biztonságot elsősorban az alacsonyabb kockázatú lopásokkal, alkalmi tolvajokkal szemben nyújtanak, de esetükben is érdemes az anyagösszetételt, az elemek csatlakozásának kialakítását és a zárszerkezet minőségét ellenőrizni és ezek figyelembevételével választani a megfelelő zárat. Előnyük még, hogy a legtöbbhöz praktikus, vázra szerelhető tok vagy tépőzár is jár, amivel rögzíteni tudod a kerékpárod valamelyik alkalmas pontjára. Gyors "parkolás" esetén a legpraktikusabbak a spirál zárak, azonban ezek a legkevésbé biztonságosak az összes biciklizár között. 

 

Rendezés:

Keresés