A bringabike.hu oldal további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a 'Cookie-kkal kapcsolatos irányelv' értelmében.
Menü

Kerékpár Vázak és Villák

A biciklink egyik legfontosabb alkotóelemei a kerékpár váz és a kerékpár villa. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen minőségű és méretű vázat és villát választunk. A bicikli villa esetén a merev és teleszkópos változatok közül választhatsz. Ennek mérete függ a nyakmérettől, a beépítési magasságtól és fékfelfogatástól. 

A kerékpár vázméret kiválasztásakor szempont, hogy biciklink milyen típusú: MTB, trekking, városi, fixi, országúti, BMX vagy gyerek kerékpár. Nem csak a kerékpár típusától, de sokszor a márkától is függ a méret-választék: egyes márkák saját méretezést használnak. Rengeteg jó (és kevésbé jó) méretkalkulátor áll rendelkezésünkre a megfelelő vázméret kiválasztásához, mi a Testbike méretkalulátorát ajánljuk, ahol a kerékpár típusának kiválasztását követően a megadott adataidat (testmagasság, váz típusa (női-férfi), belső lábhossz) függvényében megkapod a számodra ideális vázméretet. Ennek használatával biztosan nem lősz mellé ha webshopunkból rendeled meg a Neked legjobban tetsző vázat!

Rendezés:

Keresés